Trollen samlas i Bergakungens Sal...

Stora grabben har börjat på scouterna, vilket visat sig vara en riktigt bra grej för honom! Varje måndag händer något spännande, och i dag var det dags för trollen att samlas i Bergakungens Sal. Jag kom på att jag hade en gammal trolldräkt liggandes och vips så hade vi en liten trollunge klar för avfärd till trollberget...

              


Önskeklapp...Den här skönheten stör högt upp på min önskelista i jul!
Jag kan inte tänka mig att det går att baka lussekatter och pepparkakor på annat sätt än med den här absolut nödvändiga tingesten... eller vad tror ni?


Ska man verkligen ta den där flunsasprutan???


En stor dag för en liten pojke...

I dag har det varit prisutdelning för Nybro IF´s alla ungdomslag och prisutdelare var ingen mindre än Kalmar FF´s målvakt Petter Wastå. Det är nog många små killar som slåss om målvaktströjan under kommande träningar och matcher efter denna kväll!!!

När Theo fattat att det var en livs levande Kalmar FF spelare han skakat hand med var detta "den bästa dagen i hans liv" och givetvis blev det ett par autografer åxå innan hemfärd.
 Jag gissar att jag kommer att ha en ganska smutsig liten grabb om en vecka eller två eftersom han nu INTE kan duscha bort Mr Wastå från armen...


RSS 2.0